perjantai 2. syyskuuta 2011

Vadelmavispipuuro


5 dl itsetehtyä vadelmamehua
  • kuumenna kiehuvaksi
¾ dl mannasuurimoita
  • lisää kiehuvaan mehuun ja keitä noin 10 minuuttia
sokeria maun mukaan
  • lisää
  • vatkaa kuohkeaksi
  • tarjoa vaniljalla maustetun maidon kanssa

3 kommenttia:

  1. Hei! Käytitkö tiivistettä vai ihan juontimehua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän en laittanut vettä vaan käytin suoraan pakkaseen keitettyä mehua. Itsetehdyissä vaihtelee vahvuus jonkin verran niin voi vähän sen mukaan maistella laittaako pienen osan vettä vai ei :) Omaan makuun vispipuurossa saa olla kunnolla makua.

      Poista
    2. Kiitos pikaisesta vastauksesta. Samoilla linjoilla sitten ollaan vispipuuron maun suhteen. :)

      Poista