pohja
2 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 dl fariinisokeria
- vaahdota
2 kypsää banaania soseena
1 ½ dl rouhittuja saksanpähkinöitä
100 g voisulaa
- lisää vaahtoon
1 ½ tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
- yhdistä kuivat aineet ja lisää varovasti vaahtoon
- kaada taikina 22 cm kakkuvuokaan
- paista 175 °C noin 50 minuuttia
kuorrute
200 g tuorejuustoa
½ prk créme fraîchea
3 rkl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
kinuskikastiketta (Valio vanilla täyteläisen pehmeä kinuskikastike)
- vaahdota täytteen ainekset kuohkeaksi
- levitä jäähtyneen kakun päälle ja koristele kakku esimerkiksi kinuskilla ja pähkinöillä
♥ ♥ ♥
Tää näyttää tosi herkulliselta, ehkä pakko testata joskus :)
VastaaPoista