Sivut
Blogi
Yhteystiedot
Perinteinen sokerikakkupohja
Mehevä vaalea kakkupohja
Mehevä suklaakakkupohja
Reseptin muunnoskertoimet
keskiviikko 27. heinäkuuta 2011
Mustikkakeitto & vaniljavaahto
½ l mustikoita
½ l vettä
½ dl raakasokeria
¼ tl kanelia
keitä 5 minuuttia, soseuta, siivilöi
1-1½ rkl perunajauhoja
tilkka kylmää vettä
suurusta
pinnalle tomusokerilla makeutettu kermavaahto + creme fraiche + vanilja sekä keksinmuruja, mustikoita ja raakasokeria
♥
♥
♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti