leivospohja:
4 kpl kananmunia
2 dl sokeria
- vaahdota
½ dl maitoa
25 g voisulaa
- lisää vaahtoon
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
- yhdistä kuivat aineet ja lisää varovasti vaahtoon
- levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 225 °C noin 5 minuuttia
créme pâtissiére:
2 ½ dl maitoa
32 g sokeria
1 vaniljatanko halkaistuna
- kiehauta kattilassa
3 keltuaista
32 g sokeria
20 g vehnäjauhoja
- sekoita nauhamaiseksi seokseksi ja lisää ohuena nauhana kuuman maidon sekaan koko ajan vatkaten
- anna pulpahtaa
- ripottele pinnalle tomusokeria tai nokare voita, jotta ei tule kalvoa pinnalle
- anna jäähtyä, poista vaniljatanko ennen käyttöä
trifle:
tuoreita mansikoita
kermavaahtoa
mansikkahilloa
créme pâtissiéreä
leivospohjaa
- kasaa kulhoon kerroksittain ja nauti :)
♥ ♥ ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti