lauantai 3. toukokuuta 2014

Sipulichutney



Sipulichutney on oiva lisuke esimerkiksi grilliruuan rinnalle. Tässä versiossa on mausteena aavistus inkivääriä ja kanelia. Chutney oli sormisuolan kanssa hauska makeansuolainen yhdistelmä myös focaccian päällä.


350 g sipulia
  • kuori ja leikkaa ohuiksi renkaiksi tai kuutioiksi
  • laita kattilaan
1 valkosipulin kynsi
  • purista sekaan
½ dl omenaviinietikkaa
2 ½ rkl fariinisokeria
1 maustemitta suolaa
1 tl sinapinsiemeniä
tl raastettua tuoretta inkivääriä
pieni ripaus kanelia
  • lisää kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi
  • keittele miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmenneet
  • sekoittele välillä
¾ dl hillosokeria
  • lisää ja keitä vielä noin 10 minuuttia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti