sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut -lehtiLehtihyllyille on ilmestynyt uusi DeAgostinin kustantama lehti Koristeelliset kakut. Sain lehden ensimmäisen numeron suoraan julkaisijalta, jotta voisin tutustua tähän uutuuteen.

Koristeelliset kakut –lehti on keräilysarja, jossa on selkeitä kuvitettuja ohjeita erilaisten leivonnaisten tekemiseen ja koristeluun. Jokaisen numeron mukana tulee resepteissä tarvittavat työvälineet.

Ensimmäisessä numerossa on mm. ohjeet perhospikkuleipiin ja perhoskoristeisiin. Lehden mukana tuli kaksi erikokoista perhosmuottia, vaaleanpunainen koristekimalle (ei suositella syötäväksi) sekä pahvinen kerrosvati. Ohjeet ovat selkeät ja tarkoin kuvitetut. Lehti sopii hyvin aloittelevallekin leipojalle selkeiden kuvien sekä perusteista lähtevien ohjeiden ansiosta. Kokeneemmatkin leipojat voivat bongailla lehdestä mm. uusia ideoita koristeluun. 

Lisätietoja lehdestä saa verkkosivuilta ja facebookista.

2 kommenttia:

  1. En tiedä miten tänne blogiisi tupsahdin, mutta onneksi tupsahdin =) Aivan ihana ja herkullinen blogi!! Upeita kuvia!! Sopiihan, että linkitän sinut =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukavaa, että tupsahdit :) Voit myös linkittää blogin.

      Poista