maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lontoo

Keväällä tuli käytyä Lontoossa, mutta kuvat ovat jääneet hieman unohduksiin. Osittain ehkä siksi, että niihin ei tullut panostettua siten, miten minulla yleensä on tapana. Ilma oli jäätävän kylmä ja sen lisäksi sopivasti iski flunssa kuumeen kera lähtöpäivänä. Tästä syystä kädet pysyivät visusti tumpuissa ja kuvia tuli otettua harvakseltaan ja ennätysnopeasti.
3 kommenttia:

 1. Voi kuinka minun tekisi mieli Lontooseen. Noin viiden vuoden päästä toive varmaankin toteutuu. Viime kesänä olymppialaisia seuratessa Lontoo näytti jotenkin hyvin kauniilta. Nämäkin kuvat ovat aivan ihania. Piditkö itse Lontoosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin kyllä sen verran, että joskus varmasti tulee uudestaan lähdettyä :) Ja toivottavasti paremmalla tuurilla sään ja olotilan suhteen. Ilma oli tuolloin todella jäätävä ja tuulinen, joten ulkona kävely ja nähtävyyksien katselu ei ollut kovin nautinnollista, ja kun oli vielä kipeäkin. Ei ehkä saanut matkasta irti ihan niin paljon kuin olisi voinut saada. Josko seuraavalla kerralla tuon oman miehen kanssa :) Tiedän, että hän pitäisi ainakin tuosta museosta.

   Poista
 2. Tuo on kyllä ehdottomasti paikka, jossa haluan joskus käydä, ihana Lontoo <3

  VastaaPoista