lauantai 11. heinäkuuta 2015

Maalausta, maalausta ja vähän muutakin

Miten tuo maalausurakka onkin tuntunut niin loputtomalta?
Tuntuu, että tela ja pensseli on jo kasvanut käteen kiinni, mutta silti ei vain valmista tule. Kauhea urakka! Ulkomaalaus on vielä hieman kesken koristelaudoissa, mutta loppu alkaa onneksi jo häämöttää. Sisämaalauskin saatiin päätökseen vessojen seiniä lukuunottamatta ja valmista pintaa alkaa syntymään.


Etupuoli on meidän osalta valmis. Sähkömiehellä vielä pientä laittoa. Toinen päätykin on valmis.Takapihan puolikin alkaa olla valmis. Oven koristelistatkin ovat jo paikoillaan ja maalattu. 

Pääty, jossa kulku tekniseen tilaan sekä kodinhoitohuoneeseen, on vielä hieman enemmän työn alla. Tähän päätyyn pitäisi vielä tehdä yksi yhtenäinen terassi pienten ovenedusrappusten sijaan. Koristelistat ovat jo paikoillaan.Sisäseinille otimme ruiskutasoituksen, jonka jälkeen hioimme seinät itse. Hiomisen jälkeen pohjamaalaus ja paikkakittausta ja lisää hiomista. Ja maalausta, maalausta, maalausta.

Parissa huoneessa on myös kattopanelit paikoillaan ja takkakin on vihdoin valmis ja koeajettu :)Toisen vessan seinät saumaamista ja maalausta vaille valmiit ja toisessakin jo hyvällä alulla. Valmiimpaan vessaan vedettiin myös kosteussulku tänään.

Autotallikin alkaa olla valmis. Hieman maalausta ja nosto-oveen kynnys vielä.
Paljon on taas aikaa vietetty kaksin ja apujoukkojen kanssa raksalla. Onneksi nyt pystyy jo ottamaan nämä pienetkin mukaan eikä tarvitse murehtia, ottaako tämä rakennusaika koville.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti