tag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post6885568158925223157..comments2024-02-24T10:35:12.092+02:00Comments on pikku murusia: Päärynä-suklaakakku kinuskiyllätykselläMariannahttp://www.blogger.com/profile/10979181767108947561noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-21382787686233048812015-02-03T20:57:03.014+02:002015-02-03T20:57:03.014+02:00Olen itse huomannut, että suklaissa on eroja ja to...Olen itse huomannut, että suklaissa on eroja ja toiset kestävät huonommin lämpöä ja suklaan oma rasva erottuu herkemmin. Sauvasekoittimella saattaa tilanteen saada pelastetuksi, tietysti ennen kuorrutteen laittoa kakun päälle. Surruttaa kuorrutteen ja sitten vasta laittaa kakulle. Itse olen käyttänyt sekä vispiä että kuohua ja suklaana leivontahyllyn suklaita (ei kuitenkaan taloussuklaata) sekä Belcolade- ja Callebaut-suklaita.Mariannahttps://www.blogger.com/profile/10979181767108947561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-62285670958923973072015-02-03T16:02:59.464+02:002015-02-03T16:02:59.464+02:00Heippa! Mikä minulla meni mönkään suklaakuorruttee...Heippa! Mikä minulla meni mönkään suklaakuorrutteen kanssa? Sain kyllä paksua (käytin 70% suklaata) mutta kun jähmetty jääkaapissa voi puski läpi ? Vaikken edes laittanut voita :) Ja onko kermalla väliä onko kuohua tai vispiä? Minä käytin vispiä.tyttelinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-62766201892168102212015-01-26T19:35:13.167+02:002015-01-26T19:35:13.167+02:00Suklaissa on isojakin eroja ja se vaikuttaa lopput...Suklaissa on isojakin eroja ja se vaikuttaa lopputulokseen. Suklaan kaakaomassapitoisuudesta riippuu, miten hyvin se jämähtää. Suurempi pitoisuus takaa paremman jähmettymisen. Pienemmille pitoisuuksille riittää pienempi määrä kermaa.Mariannahttps://www.blogger.com/profile/10979181767108947561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-21871534485412148032015-01-26T13:58:30.089+02:002015-01-26T13:58:30.089+02:00Tummaa suklaata käytin. Täytyykö olla jotain tiety...Tummaa suklaata käytin. Täytyykö olla jotain tietyn merkkistä tummaa suklaata, ettei tuu ihan lirua?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-42140737492756397912015-01-23T21:37:35.793+02:002015-01-23T21:37:35.793+02:00Kuorrutetta ei kiehauteta enää glukoosin lisäyksen...Kuorrutetta ei kiehauteta enää glukoosin lisäyksen jälkeen. Pelkkä kerma kiehautetaan ja se kaadetaan kuumana suklaan sekaan, sekoitellaan tasaiseksi ja lisätään glukoosi. Kuorrute on tässä vaiheessa lämmintä, mutta ei aivan tulikuumaa. Itse en sen enempää ole kuorrutetta jäähdytellyt, koska liian jäähtyneenä kuorrute saattaa olla jo liian jähmeää. Millaista suklaata käytit? Mariannahttps://www.blogger.com/profile/10979181767108947561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-12688682889819702212015-01-22T15:17:49.007+02:002015-01-22T15:17:49.007+02:00Täytyykö kuorrute kiehauttaa vielä kun lisää gluko...Täytyykö kuorrute kiehauttaa vielä kun lisää glukoosin? Entä pitääkö kuorrutteen antaa jäähtyä ennen kuorruttamista? Mun kuorrutuksesta ei tullut noin hienoa. Se oli ihan lirua joka vaan valui päältä pois jättämättä tuollaista nättiä pintää. Vaikka noudatin ohjetta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-21541755722492357332014-05-28T18:36:19.659+03:002014-05-28T18:36:19.659+03:00Ei vaahdoteta. Kaikki ainekset vain sekoitetaan se...Ei vaahdoteta. Kaikki ainekset vain sekoitetaan sekaisin :)Mariannahttps://www.blogger.com/profile/10979181767108947561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-18349040927931417662014-05-27T22:31:53.576+03:002014-05-27T22:31:53.576+03:00Pitääkö sokeri ja kananmuna vaahdottaa ennen kuin ...Pitääkö sokeri ja kananmuna vaahdottaa ennen kuin ne lisää tuohon rasva-suklaaseokseen? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-65969122274550817132014-03-25T21:50:26.002+02:002014-03-25T21:50:26.002+02:00Kiitos :) Kinuski kyllä mukavasti mehevöittää kakk...Kiitos :) Kinuski kyllä mukavasti mehevöittää kakkua, kun lämpimänä imeytyy osittain pohjiin.Mariannahttps://www.blogger.com/profile/10979181767108947561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-37980374179044374522014-03-25T07:44:07.117+02:002014-03-25T07:44:07.117+02:00Onnittelut! Kakku kuulostaa mielenkiintoiselta ja ...Onnittelut! Kakku kuulostaa mielenkiintoiselta ja todella mehevältä. Haluaisin ehdottomasti päästä maistamaan sitä :)toffeepallohttps://www.blogger.com/profile/17286341252643863109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-81230616079724948102014-03-24T20:12:43.298+02:002014-03-24T20:12:43.298+02:00Kiitos :) Tuohan se kinuski pienen oman vivahteen...Kiitos :) Tuohan se kinuski pienen oman vivahteen ja mehevyyden kakkuun, mutta jos paahtokinuskin teko hirvittää, voi yhtä hyvin keittää perinteisen kinuskin tai ostaa kaupasta valmista kinuskikastiketta, johon lisää tuon suolan. Valmis kinuski kannattaa vain lämmittää ensin niin imeytyy hieman paremmin pohjiin :)Mariannahttps://www.blogger.com/profile/10979181767108947561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2706165231943266681.post-21732404577254667562014-03-24T20:00:14.729+02:002014-03-24T20:00:14.729+02:00Onnittelut kakkossijasta!
Täytyypä oikein mennä ka...Onnittelut kakkossijasta!<br />Täytyypä oikein mennä katsomaan, mikä tälläisen herkun on voittanut!<br />Jos kakkua kokeilisi tehdä kotona, muuttuuko kakun täydellinen olemus ratkaisevasti, jos jättää paahtokinuskin pois?kissanminttuhttps://www.blogger.com/profile/08777076486061849426noreply@blogger.com