lauantai 28. toukokuuta 2016

Mustaherukkajuustokakut annospurkeissa



Tämä ihanan raikas mustaherukkajuustokakku on jaettu purkkeihin valmiiksi annoksiksi. Purkit on helppo pakata mukaan vaikkapa piknikille :)  Koristeena ihanan pehmeää lakritsikermaa ja rapeita marenkeja.


10-12 annosta

pohja
100 g kaurakeksejä
  • hienonna
30 g voita
  • sulata ja sekoita keksimurun kanssa
2 rkl fariinisokeria
  • lisää ja sekoita
  • jaa muruseos purkkeihin ja painele kevyesti pohjalle
mustaherukkahilloa
  • laita pieni määrä hilloa jokaiseen purkkiin pohjan päälle


mustaherukkamousse
300 g tuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
1 ½ dl tomusokeria
  • mittaa kulhoon ja vispaa sekaisin
5 ½ dl mustaherukoita
  • soseuta ja lisää
5 liivatetta
  • sulata liotetut liivatteet ja lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen
2 dl vispikermaa
  • vaahdota ja lisää
  • jaa mousse purkkeihin ja nosta kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään
  • koristele lakritsijauheella maustetulla kermavaahdolla ja marengeilla




1 kommentti:

  1. Mä niin tykkään tästä ideasta, että laitetaan juustokakku purkkeihin ♥ Aivan ihania kuvia, ja taatusti herkullista! :)

    VastaaPoista