tiistai 7. heinäkuuta 2015

Juustokakkubrownie banaanilla & nutellalla



Kokemus pop up -kahvilasta oli hauska ja mukavasti kävi herkuttelijoita. Kiitos kaikille :) Ehdottomaksi suosikiksi nousi tämä tuhti ja herkullinen juustokakkubrownie banaanilla & nutellalla. Laitetaan siis resepti näkyville, jotta herkkua voi leipoa myös kotona. 


20 cm reunavuoka

pohja
60 g voita
100 g sokeria
75 g tummaa suklaata
  • mittaa kattilaan ja sulata miedolla lämmöllä
60 g kananmunaa
  • vaahdota kevyesti
1 banaani
  • lisää kananmunan joukkoon muussattuna
  • yhdistä suklaaseos munaseokseen
60 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • yhdistä kuivat aineet ja lisää massaan
  • sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi ja kaada voideltuun vuokaan


täyte
150 g tuorejuustoa
32 g sokeria
1 tl vaniljasokeria
35 g kananmunaa
  • yhdistä ja sekoita tasaiseksi
  • valuta raidoiksi/spiraaliksi taikinan päälle
nutellaa
  • pehmitä mikrossa ja valuta raidoiksi/spiraaleiksi taikinan päälle
  • marmoroi pinta esimerkiksi lusikan varren avulla
  • paista 175 °C noin 30 minuuttia, brownie saa jäädä hieman meheväksi




6 kommenttia:

  1. Nam! :P Ja onpa myös todella kaunis kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa kuviosta :) Helpollakin voi saada kaunista, toimii myös moussekakuissa pyreen kanssa tehtynä.

      Poista
  2. Tänään testattu ja hyvää oli!!:P

    VastaaPoista
  3. Teimme lasten kanssa ja todella herkullista tuli!

    VastaaPoista