keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Sisustusvalinnat: wc:t

Vihdoinkin rakennusrintamalla asiat etenee sellaista vauhtia, että tontilla alkaa näkymäänkin jotain. Talon perustukset ovat olleet valmiina jo tovin ja odottelee viikolla 12 saapuvaa talopakettia. Myös talousrakennus etenee, runko on pystyssä ja kattotuolit paikoillaan. Viikon päästä olisi tarkoitus saada talousrakennus sille mallille, että olisi kattotiilet paikoillaan. Ehkä myös tuulensuojalevyt. 

Viikonloppuna vietimme useamman tunnin rakennusmessuilla ja saimme hoidettua monta asiaa samalla kertaa ja vielä hyvillä alennuksilla suurimman osan. Moni asia on nyt siis lukkoon lyöty ja voisin alkaa keräilemään sisustusvalintoja myös tänne blogiin aloittaen wc-tiloista. Talossa on kaksi vessaa, joista pesuhuoneen yhteydessä oleva tulee ns. arkikäyttöön. Vessoista tulee lähes samanlaiset, vain kalusteissa pientä eroa.

Olemme ajatelleet laatoittaa lattiat ja seinät puoliksi laattaa ja puoliksi maalia. Lattialaataksi valikoitui Pukkilan valkoinen kuusikulmainen Shape-laatta ja seinille Pukkilan valkoinen Harmony-laatta koossa 30x10 cm. Seinälaatat ladotaan tiililadontana ja sekä lattia että seinät saumataan vaaleanharmaiksi.
Yläpuoli seinistä olisi siis tarkoitus maalata ja maalin sävy tulee olemaan Sadolinin Maailman värit -kartasta pehmeä tobago tai jokin vastaava sävy.
Kalusteiksi ajattelimme hankkia Ikean Hemnes-sarjaa. Kumpaankin vessaan tulisi altaan alle laatikostot, joihin hankimme erikseen massiivitammiset tasot. Lisäksi arkivessaan tulisi korkea kaappi ja toiseen vessaan "penkki", johon saisi esimerkiksi wc-paperit nätisti koriin. Peilit myös samaa sarjaa vaakatasoon ripustettuna.


www.ikea.com/fi

www.ikea.com/fi

www.ikea.com/fi

www.ikea.com/fi


Altaaksi mietimme ensin tason päälle asennettavaa, mutta totesimme hanan tulevan liian ylös allastason korkeuden vuoksi. Emme halua sahata jalkoja lyhyemmiksi, joten vaihdoimme altaan upotettavaan. Hanat ja suihkut ovat lähes läpi talon Damixan Tradition-sarjaa. Messuilla saimme kuulla, että sarjan allashanaakin saa pian bideen kanssa, joten vessoihin ei tarvitsekaan valita muunlaisia hanoja.


www.villeroy-boch.co.uk
www.damixa.fi


Peilien ylle tulevat seinävalaisimet ovat jo hankittuna, koska olivat poistumassa valikoimasta. Valaisimet ovat Lene Bjerren Masja-valaisimet.

www.livingdeauville.fi

Ihanaa, kun vihdoinkin pääsee toteuttamaan jo tovin odottaneet suunnitelmat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti