keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pinkkiä, pinkkiä



Ystävä pyysi apua tyttärensä syntymäpäivien järjestämisessä ja sain leipoa söpön pinkin kakun sekä pikkuleipiä syötäväksi ja juhlijoille kotiinvietäväksi. 

Kakku on pieni (18 cm) ja täytteenä mansikkarahkamoussea kermavaahdolla jatkettuna sekä mansikkahilloa. Kuorrute on perinteinen porkkanakakun kuorrute, joka on värjätty vaaleanpunaiseksi. Koristeet on tehty vaahtokarkin makuisesta kaulintamassasta.



 

4 kommenttia:

  1. Onpa ihanan näköinen kakku :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen kakku kuten kakkusi ovat aina! Onko mahdollista saada ohje tuolle porkkanakakun kuorrutteelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Porkkanakakun ohje löytyy kokonaisuudessaan viime vuoden puolelta, tässä suora osoite http://pikkumurunen.blogspot.fi/2012/10/porkkanakakku.html Tuon ohjeen määrästä riittää hieman pienennetty resepti näin pienen kakun kuorruttamiseen.

      Poista