maanantai 13. elokuuta 2012

Perunarieskat


8 kpl halkaisijaltaan 18 cm rieskaa

10 dl soseutettuja keitettyjä perunoita
2 dl kermaa
50 g voisulaa
  • yhdistä
1 tl suolaa
2 dl kaurahiutaleita
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
2 kananmunaa
  • lisää kuivat aineet ja kananmunat
  • jaa taikina leivinpaperille kasoiksi ja taputtele litteiksi, käytä jauhoja apuna
  • pistele haarukalla ja paista 225 °C noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea

2 kommenttia:

  1. Hei, vietin eilen pitkät pätkät selaillen herkullisen näköistä blogiasi. Tänään aloitan reseptien kokeilemisen näistä perunarieskoista.

    VastaaPoista
  2. Churri, mukavaa että löysit lukemaan blogia :)

    VastaaPoista