lauantai 4. elokuuta 2012

Kakkuja syntymäpäiville

Leivoin kaksi kakkua syntymäpäiville, jotka veimme lahjaksi miehen isoäidille. Toinen oli perinteinen hedelmäkermakakku, jonka välissä mango-ananas- ja aprikoosihilloa sekä diplomaattikreemiä ja toinen kakku oli vadelma-maitosuklaamousse. Tämän tein aikaisemman mansikka-valkosuklaakakun pohjalta.

Hedelmäkermakakkuja haluaisin tehdä useammin, niitä saa tehdä todella harvoin. Aina saa miettiä miten hedelmät päälle asettelee ja silti lopputulos ei miellytä. Tähän kakkuun olin jo melko tyytyväinen, saatan olla liian kriittinenkin itselleni.9 kommenttia:

 1. Turhaan olet kriittinen, aivan upeita kakkuja!

  VastaaPoista
 2. Kiitos inga :)

  Olen muussakin tekemisessä kovin kriittinen, pikkuhiljaa kuitenkin olen oppinut hieman hellittämään.

  VastaaPoista
 3. Todella upeita. Varsinkin tuo marjainen kakku.

  VastaaPoista
 4. Ihania kakkuja, kyllä näkee että on ammattilainen ollut asialla :) Ja samaa mieltä olen kuin Ingakin, että ihan turhaan olet kriittinen, asettelu on täydellisyyttä hipova :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköisiä kakkuja!! Itse aloittelen vasta nyt syksyllä elintarvikealan perustutkinnon opiskelua, että saas nähdä tuleeko minusta yhtä hyvä leipuri-kondiittori kuin sinusta! :) ps. Olisi kiva, jos voisit käydä kurkkaamassa blogiani =)


  http://passengerandthebaker.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Sattumalta löysin blogiisi ja mikä upea löytö tämä olikaan. Kaikki tekemäsi on loppuun asti harkittua ja viimeisteltyä. Hienoa kädenjälkeä. Kuvat ovat upeita. Ei mikään tavallinen kakkublogi vaan asteen verran pidemälle viety. Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos :) Mukavaa, jos blogista on apua, iloa ja inspiraatiota muillekin.

  Valokuvaaminen on yksi rakkaimmista harrastuksista, joten siihen tulee yleensä kiinnitettyä huomiota myös. Nyt vihdoinkin tuli ilmottauduttua jopa työväenopistolle kurssille, jos oppisi uusia asioita valokuvaamisesta, kameran käytöstä ja kuvankäsittelystä :)

  VastaaPoista
 8. Monen mutkan kautta löysin blogisi. Uskomattoman hienoja kakkuja ja herkullisen kuuloisia reseptejä. Vähän myöhäistä kysyä, mutta onhan reseptit lainattavissa? Kokeilin mustikka-vaniljamoussekakun reseptiä, ja se oli tosi hyvä. Ehdottomasti menee minun suosikkilistalleni. Linkitin sivusi, onhan ok? :)

  VastaaPoista
 9. Sokeriperho: Mukavaa, että löysit tänne :) Reseptejä saa lainata/linkitellä ja bloginkin saa linkittää.

  Kyseinen kakku on kyllä omienkin suosikkien joukossa ja kakun pohjaakin on tullut käytettyä paljon. Mukavan pehmeä ja mehevä, vaikkakin hieman työläs.

  VastaaPoista